Viime hetken terveellinen leffaherkku syntyy metsän antimista, puolukoista!

02.10.2024

Puolukkakausi on parhaimmillaan ja mikäs sen parempi tapa nauttia näistä syksyn aarteista, kuin kevyt, nopea ja hieman kirpsakka, mutta makea puolukkamousse.

Puolukka on siitä hauska marja, että siitä valmistettujen herkkujen happamuus ja makeus, perustuu hyvin pitkälti sokerin ja makeutuksen määrään. Tämänkin moussen makua säädät helposti sokerin määrällä, mutta myös sitäkin tärkeämmällä ainesosalla - Pärlansin kinuskikastikkeella. Kastikkeet keitetään klassiseen tapaan kermaa ja voita säästelemättä, joten voit olla varma, että niillä maustetut herkut eivät ole pelkästään täyteläisiä, vaan kerrassaan sulavat suuhun… Nyt reseptiin!

PUOLUKKAMOUSSEN AINESOSAT:

  • Pärlans kinuskikastiketta haluamassasi maussa, esim. Salt Karamell

  • 2dl kuohukermaa

  • Sokeria oman maun mukaan

  • Tuoreita tai pakastettuja puolukoita

PUOLUKKAMOUSSE VALMISTUS:

  • Vaahdota kuohukerma vaahdoksi.

  • Sekoita vaahdon joukkoon puolukoita, oman maun mukaan.

  • Mausta puolukkamousse sokerilla ja Pärlansin kinuskikastikkeella.

  • Annostele mousse tarjoilukulhoihin.

  • Voit vielä koristella valmiit annokset esim. tuoreilla puolukoilla, puolukan varvuilla ja Pärlansin kinuskikastikkeella.

Tähänkin reseptiin voit rohkeasti kokeilla Pärlansin kinuskikastikkeiden eri makuja! Me käytimme tähän klassikkomakua Salt Karamell ja se toi annokseen täydellisen yhdistelmän makeaa ja suolaista, tasapainoittaen puolukoiden kirpeyttä. Ajatuksenamme on kokeilla moussea vielä ainakin Nougat -kastikkeen kera.

Pärlansin suussa sulavat kastikkeet löydät verkkokaupastamme täältä.

Pärlansin jälleenmyyjäksi? Agentur Willa M toimii Pärlansin edustajana Suomessa. Jos haluat täydentää herkkuvalikoimaasi ruotsalaisilla laatuherkuilla, ota yhteyttä: agentur@butikwillam.fi.